Vilkår og betingelser

Foreløpig er nettbutikken satt opp slik at du må ha en registrert PayPal-konto for å få gjennomført en bestilling. Dersom du ikke har/ønsker å opprette en PayPal-konto kan du sende oss en mail til post@snx.no eller via kontaktskjemaet.

Dersom du bestiller via nettbutikken blir beløpet trukket fra din PayPal-konto med en gang. Varene vil bli sendt fra oss snarest.

Vi tar forbehold om at noen objekter kan være utsolgt.

Alle priser er oppgitt inkludert MVA.

Ved eventuell retur betales returkostnad av kunde.

FRAKT: Vi pakker forsvarlig og sender med Posten eller PostNord. Vi sender varene med vanlig A-post, sporbar Norgespakke, eller PostNord. Varene kan også hentes på vårt lager i Bodø. Da tilkommer selvsagt ingen fraktkostnader.

BETALING

Forskudd til bank (Via kontaktskjema) eller via betalingstjenesten PayPal (direktekjøp i nettbutikk). Kontakt oss dersom du ønsker å benytte alternative betalingsløsninger, som f.eks Vipps. Varene kan også betales kontant ved avhenting på lager i Bodø.

ANGRERETT:

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrefristen er på 2 uker (14 dager).

Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert.

Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt. Mottar kjøperen angreskjema og de nødvendige opplysningene på et senere tidspunkt enn ved levering av varen, begynner angrefristen å løpe fra den dagen kjøperen mottar angrerettsskjema og opplysningene. Har kjøperen ikke mottatt tilstrekkelig informasjon eller angrerettsskjema, vil angrefristen likevel gå ut 3 måneder etter at varen er mottatt. Dersom kjøperen ikke har fått informasjon om angrerett i det hele tatt, vil fristen være 1 år.

Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig (angrerettsskjema, e-post, telefaks eller brev), og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Selgeren kan ikke fastsette gebyrer for kjøperens bruk av angreretten, men selgeren kan kreve at kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen.

Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen bør sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen hvis dette er mulig.

Kjøperen kan ikke angre på kjøp av varer som forringes raskt, varer som etter sin art ikke kan tilbakeleveres, eller på lyd- og bildeopptak (herunder CDer, DVDer) eller datamaskinprogrammer hvor forseglingen er brutt. Det sistnevnte unntaket gjelder kun dersom selger klart og tydelig har opplyst om vilkårene for bortfall av angreretten på forseglingen. 

 

 


 


Kontakt

SNX AS

Trollhaugen 26
Bodø
8072


920 53 200 / 957 55 725